RENOVERING AF BADEVÆRELSE OG GÆSTETOILET

Vild med velvære? Så tal badeværelse med os.

RING PÅ TLF. (+45) 27 42 43 24 OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

BADEVÆRELSE

Vi holder kvaliteten i top og prisen i bund.

Er det blevet tid til renovering af badeværelse? Så tal med os. Hos Byens Murer- og Gårdservice ApS har vi stor erfaring med at renovere en lang række forskellige typer badeværelser og gæstetoiletter. Vi er også klar til at opfylde dine ønsker.

Vores badeværelser bliver altid tilpasset kundernes personlige stil. Samtidig har vi fokus på at holde kvaliteten i top og prisen i bund. Vi servicerer kunder i blandt andet Hedensted, Horsens, Odder, Juelsminde og omegn.

Dit personlige badeværelse

Har du en drøm om at få et badeværelse, som er specielt tilpasset dine ønsker og behov, kan Byens Murer- og Gårdservice ApS hjælpe dig. Vi klarer alt fra nedtagning af dit gamle badeværelse, til dit nye badeværelse står klar til brug.​

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Vores priser for renovering af badeværelse afhænger af omfanget, men også af dine ønsker til baderumsmøbler, armaturer og fliser. Du kan også have særlige ønsker såsom gulvvarme eller en muret bruseniche i stedet for et nyt bad.

Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at høre mere. Vi står klar til at rådgive dig og at komme med et uforpligtende tilbud med en god pris.

Stort udvalg af baderumsmøbler, armaturer og fliser

Vi har stor ekspertise med badeværelser, og vi kan klare alt fra en lille og billig badeværelsesrenovering til at skabe et helt nyt badeværelse.

Vi står med glæde for totalentreprisen, hvor vi ordner alt fra nedtagning til murerarbejde og de øvrige fagentrepriser. Dermed er vi garant for en professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen.

Vi tilpasser naturligvis badeværelset, så det passer præcis til dine ønsker og behov. Vi har et stort udvalg af baderumsmøbler, armaturer og fliser – lige fra mosaikker i friske farver til afdæmpede fliser i granit.​ Vi giver gerne råd og vejledning om de mange muligheder i forbindelse med renovering af badeværelse.

Vi hjælper også gerne, hvis du er uheldig med en skade på et ældre badeværelse, som er velfungerende, og som du er glad for. Vi kan skaffe mange forskellige typer materialer, som vi kan montere på gamle badeværelser, uden det kommer til at stikke uheldigt frem.​

SKRIV EN BESKED