FLISEARBEJDE

Lige efter dine ønsker.

RING PÅ TLF. (+45) 27 42 43 24 OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

FLISEARBEJDE

Skal du have lagt fliser? Så kommer vi hos Byens Murer- og Gårdservice ApS gerne og klarer arbejdet for dig.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for flisearbejde, hvorfor vi kan varetage enhver opgave til en god pris. Vi kommer primært hos kunder i Horsens, Hedensted, Odder og Juelsminde, men står naturligvis også til rådighed uden for disse områder.

Selvom det kan se let ud at lægge fliser, så kan det godt betale sig at få professionel hjælp, hvis ikke man har erfaring på området. Vi står klar til at hjælpe dig med mange forskellige former for lægning af fliser, og vi kan klare opgaver både indendørs og udendørs. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Professionelt flisearbejde af høj kvalitet

Alle ansatte i vores team er effektive, dygtige og omhyggelige, hvilket garanterer dig et veludført stykke arbejde hver gang. Vi anvender altid materialer af høj kvalitet, hvorfor du ligeledes er sikret holdbare kvalitetsløsninger.

Vi har mere end 12 års erfaring i branchen, hvor vi har løst mange forskellige opgaver.
Vi kan derfor tilbyde flisearbejde lige efter dine individuelle ønsker og behov.

​Uanset om du drømmer om at få lavet en ny indkørsel eller en ny terrasse, så er vi en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Hos os er du garanteret konkurrencedygtige priser hver gang.​

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder?

Skal vi udføre flisearbejde hos dig? Så er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og muligheder.

Du kan kontakte os på telefon 27 42 43 24 eller e-mail strandbyaps@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud og flere informationer til dig.

SKRIV EN BESKED